ALV

door rogerklaassen

Het leek wel of de keuze voor 2e pinksterdag zo moest zijn. Een grote opkomst was er vandaag in Sporthal Zuilen in Utrecht. Het is tevens de laatste keer dat we deze locatie kunnen gebruiken, want de Sporthal wordt gesloopt omdat er woningen voor in de plaatse moeten komen. Het leek wel of er extra veel leden waren uitgelopen die erg nieuwsgierig waren naar wat het bestuur na de perikelen rondom M. te melden had. Gelukkig was er veel goeds te melden. De introductie van het nieuwe logo was een spannend moment. Dit logo is ontworpen door Steven Gielen en heeft voor velen een een grote symbolische waarde: een nieuwe start na een jaar van bezinning en radiostilte. Een start met zeer enthousiaste leden en bestuursleden. Iedereen lijkt te bruisen van energie en er een extra goed jaar van willen maken om de schade in te halen. We gaan er hard aan trekken om van het Hergé Genootschap een nog leukere (voor de Belgen onder ons, plezante) vereniging te maken.

Ook leuk voor jou?