Misschien kan het nog net……

door rogerklaassen

Door Jacques Heemskerk

LET OP: wilt u deelnemen aan deze dag, meldt u dan vóór 26 april a.s. aan bij Ton Mackaaij (pr-events@herge genootschap.nl), en geef tevens aan of u gebruik wilt maken van de lunch, en of u voor vegetarisch of vlees kiest.
NB: reizen is op eigen gelegenheid.


Zaterdag 19 mei: Internationale Verenigingsdag in het Hergé Museum

Op basis van onze hernieuwde samenwerking zijn leden van het Hergé Genootschap van harte welkom op deze dag, die wordt georganiseerd door Moulinsart. Het programma op 19 mei in het Musée Hergé (Rue du Labrador, Louvain-la-Neuve, Belgie) is als volgt – onder voorbehoud van wijzigingen:

09.30 – 10.30    Ontbijt aangeboden door Moulinsart, uitsluitend voor leden van aangesloten verenigingen en voor leden                                        van Les Amis du Musée Hergé

11.00 – 12.00    Lezing door Jan Viaene over het restaureren van oude Kuifje albums

12.30 – 14.00    Lunch (tegen betaling) in Le Petit Vingtième, het museumrestaurant. Voor deze dag is een speciaal menu à                                        Euro 16,- pp samengesteld, keuze uit vegetarisch (‘Penne Tartufatta et sa roquette’) of vlees (‘Onglet de                                            boeuf à l’échalote et son gratin dauphinois), inclusief 1 frisdrank of 1 glas wijn/bier

14.30 – 16.00    Activiteit / quiz

16.00                  Snack aangeboden door Moulinsart

 Gratis museumbezoek is inbegrepen bij deze dag, tevens krijgen alle bezoekende leden gratis een jaar lidmaatschap van Les Amis du Musée Hergé. Goed om te weten: de voertaal deze dag is Frans.

 

Ook leuk voor jou?