Uw mening over Duizend Bommen!

door rogerklaassen

Door Jacques Heemskerk

Er waren nog wat problemen met de verzending van het jubileumnummer naar de buitenlandse (anders dan België) leden, maar de meesten onder ons hebben het afgelopen weekend al kunnen genieten van nummer 50 van hun lijfblad. Mijn eerste indruk is: mooi, iets om trots op te zijn! Een knap stukje werk van Peter van der Schouw, Kees Langerak, Luc Turkenburg en vormgever Steven Gielen. Vooral ook omdat het voor de meesten van hen de eerste keer was, vanwege het vertrek van (hoofd)redacteur Tom van der Geugten.

Natuurlijk zijn wij als Hergé Genootschap in het algemeen en de nieuwe redactie van Duizend Bommen! in het bijzonder, erg geïnteresseerd in úw mening. We nodigen u hierbij dan ook graag uit om die ons te laten weten. Dat kan heel simpel:

Lof, kritiek, vragen, opmerkingen: alles is welkom!

 

Ook leuk voor jou?