Amis du Musée Hergé

door rogerklaassen

door Roger Klaassen

Zoals bekend bestaat het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve tien jaar. Aan het museum is een vereniging verbonden van ‘Les Amis du Musée Hergé’ (Vrienden van het Hergé Museum). Het lidmaatschap kost 50 euro per jaar, en hiervoor heb je onder andere gratis toegang tot het museum, korting in de winkelen je ontvangt drie keer per jaar het elektronisch tijdschrift ADMH.

Covers van het tijdschrift

Het tienjarige bestaan van het museum was een goede reden om een aantal artikelen uit het tijdschrift te bundelen in een echt (papieren) boek. Dit is te koop in de museumwinkel voor 24,99 euro. En voor de mensen die geen Frans kunnen lezen: er is ook een Engelstalige editie (maar desalniettemin: leer Frans, beste mensen!)

Cover van de bundel.

Ik ken het tijdschrift niet, dus dit boek zou een mooie kennismaking met ADMH kunnen zijn.

Meer informatie over de vereniging ADMH: klik hier.

Ook leuk voor jou?