The Bride Unveiled

door rogerklaassen

door Roger Klaassen

© Bart Ramakers

In oktober vorig jaar berichtten we over een prachtig foto-project van Bart Ramakers – ‘The Bride Unveiled’ (kijk hier). Bart heeft het project in moeilijke corona-omstandigheden kunnen afronden en binnenkort zal het boek verschijnen.

En het is niet zomaar een boek, maar een kunstwerk op zich: gebonden in rood linnen, goudstempel op de voorkant, goud op snee, mooi dik fotopapier. In zestig foto’s vertelt Bart Ramakers het verhaal van een kardinaal en zijn tweelingbroer Linlin – voorheen reporter – beiden op zoek naar het eeuwige vrouwelijke. De foto’s zijn fantastische, geënsceneerde, theatrale taferelen, perfect uitgevoerd.

Ik hoop maar dat veel van de foto’s met Linlin het boek hebben gehaald, want er zijn ook wat scènes gesneuveld. Wie voorintekent op het boek, krijgt een 24 pagina’s dikke brochure bij met deze extra scènes.

Het boek verschijnt in twee edities: 200 ‘reguliere uitgaven’ (à 49 euro) en 50 genummerde en gesigneerde exemplaren (à 99 euro). Je kunt nu al voor het boek intekenen. Meer informatie over het boek ‘The Bride Unveiled’ vind je op de website van Bart Ramakers, via ‘Shop’ kun je het boek alvast bestellen, begin juli rolt jouw exemplaar dan van de persen.

© Bart Ramakers, 2021

Dank aan Bart Ramakers

Ook leuk voor jou?