Raket te koop

door rogerklaassen

door Roger Klaassen (met dank aan Louis Versteeg en Peter van der Schouw)

Voor Hergégenoten met een diepe wens om in de voetsporen te treden van Elon Musk, Richard Branson en Jef Bezos om een eigen raket willen bezitten, staat deze raket tot 20 september te koop op de veilingsite van ‘BVA Auctions‘.

De raket is maar liefst 370 cm hoog maar de top kan eraf. Een kenner van de verkeerswet wees me erop dat de raket in Nederland nog net rechtop vervoerd mag worden.

Op 16 september is er een kijkdag bij het veilinghuis in Amersfoort, dus wie wil kan een kijkje komen nemen.

Voor de bieders op dit object hopen we maar dat de drie bovengenoemde heren hun onderlinge ruimteconcurrentie niet voortzetten door tegen elkaar op te bieden voor deze raket. Mocht dat wel het geval zijn, dan denk ik dat er vanuit Brussel ook nog een gepeperde factuur gelanceerd zal worden.

We zijn benieuwd naar een foto van de raket bij de koper thuis!

Ook leuk voor jou?