Improvisatie thema Kuifje door Gert van Hoef

door rogerklaassen

Door Jacques Heemskerk, met dank aan Samy Herskowicz

 

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Hij groeide op zonder zich specifiek bezig te houden met muzikale
activiteiten. Pas op 13 jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa die hem wegwijs maakte op het instrument. In januari 2010 ontving hij zijn eerste orgelles bij de bekende Voorthuizense concertorganist Evert van de Veen. In de anderhalf jaar dat hij les kreeg van Evert van de Veen kwam zijn muzikaliteit tot bloei en ontwikkelde hij zijn repertoire zowel in de breedte als in de diepte.

Sinds september 2013 studeerde Gert hoofdvak orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en op 21 juni 2017 heeft hij eindexamen gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem.

Beluister hier het Arrangement ‘The adventures of Tintin’ (Componist: John Williams). Zie verder Gert van Hoef Organist

Ook leuk voor jou?