Macron in Moskou

door rogerklaassen

door Roger Klaassen (met dank aan Samy Herskowicz)

© Soulcié 2022
Vertaling:
De avonturen van Macron in het land van de Sovjets.
Macron/Kuifje: Ziezo, dat is geregeld! En nu richting Afrika… en daarna Amerika, Egypte, China…

Wie het internationale nieuws in de gaten volgt, weet dat de Franse president Emmanuel Macron op vredesmissie ging bij zijn Russische collega Poetin in Moskou en bij zijn Oekraïense collega Zelensky in Kiev. De resultaten van zijn bezoek zijn onduidelijk en de presidenten en hun woordvoerders spraken elkaar tegen…

De Franse cartoonist Thibaut Soulcié maakte deze tekening voor het tijdschrift Télérama. Uit de tekst blijkt wel dat Macron nog vaker in de voetsporen van Kuifje wil treden. Bobbie lijkt er niet al te gerust in.

Thibaut Soulcié werd geboren in 1983 en woont in Bordeaux. Hij werkt voor verschillende Franse tijdschriften. Meer werk van Soulcié kun je bekijken op zijn website.


Merci, Thibaut Soulcié!

Ook leuk voor jou?