Het einde is nabij!

door Louis Versteeg
© Hergé-Tintinimaginatio 2022

door Louis Versteeg

Nee, nee, de profeet Philippulus komt dit keer niet het einde van de wereld aankondigen! Toch wijst hij wel op een ander naderend einde; het einde van de aanmeldperiode voor de ledendag en ALV 2022 op 22 oktober 2022!
Even terzijde, profeten, vooral numerologen, zullen wel smullen van deze datum; 22102022, of omgedraaid 20221022 … 😉
In de uitnodiging van 27 augustus j.l. viel te lezen dat onze Manager Special Projects, Ton Mackaaij, graag voor 10 oktober a.s. alle aanmeldingen ontvangen wil hebben. Tenslotte moet hij natuurlijk het museum en de maaltijdverzorger tijdig de nodige informatie kunnen verschaffen.
Dus als u er op 22 oktober bij wil zijn, alleen of met meer personen, met of zonder lunch, met of zonder avondprogramma en met of zonder diner, laat dit Ton dan nog zo snel mogelijk weten!

Aanmelden kan bij Ton alléén via e-mail (pr-events@hergegenootschap.nl). Gaarne aangeven met hoeveel personen u wilt komen, voor welke programma’s u komt (dag en/of avond) en of u een lunch en/of het diner wil bestellen. Via Ton kunt u ook een tafel reserveren voor de Kuifje-beurs.

Voor alle informatie omtrent dit komende Hergé Genootschap evenement verwijzen wij naar de uitnodiging van 27 augustus j.l. Indien u deze niet meer terug kan vinden, geen nood! De volledige uitnodiging staat ook op onze website en kunt u hier lezen.

Tot 22 oktober in Utrecht!

Ook leuk voor jou?