Ondertussen …

door Louis Versteeg

door Betty Koppelman

ALV 2023

Het is om diverse redenen al een tijdje stil geweest op deze website. Intussen is er in juni 2023 een ledendag geweest in het Cobra-museum in Amstelveen met diverse stands, een prachtig verhaal over “Hergé en de kunst” door Steven Gielen en een spannende quiz. Natuurlijk was er ook een toepasselijke gadget. Het was weer een leuke en gezellige dag!

Duizend Bommen! 60

Ook viel in de winter Duizend Bommen! nr 60 op de mat…

Zestig Duizend Bommen!, een mooi rond getal aan de vooravond van het jubileumjaar, dat intussen al van start gegaan is, op 4 maart jl. (zie ook onze nieuwsbrief “4 maart 1999“).

Jubileumcommissie

De jubileumcommissie is inmiddels volop in actie om er een mooi jaar van te maken, met onder meer twee ledendagen, waarop enkele speciale jubileumproducten verkrijgbaar zijn. Ook zijn er drie uitstapjes gepland waaraan men kan deelnemen. En het eerste jubileumcadeautje heeft u al ontvangen, de prachtige kaart van het jubileumprogramma!

Extraatjes

Los van het Hergé Genootschap, maar wel Hergé-gerelateerd, is er zondag 10 maart jl  in Wageningen nog een maal de Spielberg Kuifje-film gedraaid in een bioscoop, na een interessante inleiding van Martin Koolhoven. Verder houdt op maandag18 maart Jean-Pierre Levée, de schrijver van De verdwenen miljoenen van Kuifje – De geheimen van de erven Hergé in IJsselstein (Ut) een lezing, onder het genot van een Belgische maaltijd.

Genoeg te beleven, weer!

Ook leuk voor jou?