Jubileumkaart maart 2024

door Louis Versteeg

Door Louis Versteeg

De leden van het Hergé Genootschap zal het niet ontgaan zijn: het genootschap viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum. Op 4 maart 1999 werd de vereniging officieel opgericht door het passeren van een akte in een notariskantoor.

Nu, 25 jaar later, wordt er alles aan gedaan dit jubileumjaar niet zomaar voorbij te laten gaan. Er staan verschillende leuke speciale jubileumproducten op de planning alsmede een aantal mooie activiteiten en uitstapjes.

Het eerste cadeautje is reeds door de postbode (over de hele wereld!) rondgebracht: een mooi gestileerde aankondiging van het 25-jarig jubileum. De kaart bevat tevens een uitnodiging voor alles wat er staat aan te komen gedurende het jubileumjaar. Een echt collectorsitempje! Dit pareltje is (wederom) ontworpen door onze huisontwerper Steven Gielen die iedere keer weer de juiste toon weet te treffen in een prachtig ontwerp dat precies bij de gelegenheid aansluit. Steven heeft bijvoorbeeld ook ons logo en het jubileumlogo ontworpen.

Aan de binnenzijde van de kaart treft u de jubileumaankondiging en een programmaoverzicht aan.

Op 26 mei en 3 november zal er van alles te doen en te zien zijn. Ook zullen er diverse leuke speciale jubileumproducten verkrijgbaar zijn die iedere Kuifje- en Hergéliefhebber graag in zijn verzameling wil hebben.

Dit alles is “helaas” alleen toegankelijk of verkrijgbaar voor leden van het Hergé Genootschap. Maar wat let u om nu of op een van de genoemde dagen lid te worden? Niets toch? Lid worden kan ook via deze link.

Tot ziens in ons jubileumjaar!

Ook leuk voor jou?